Jehtzt geht’s los…

Een yell die de afgelopen twintig jaar diverse keren heeft geklonken in de Kuip, meestal tijdens Europacupwedstrijden tegen Duitse tegenstanders. Soms om de spelers op het veld op scherp te zetten, soms om de meegereisde oosterburen de stuipen op het lijf te jagen. Deze keer echter om een heel andere reden: de start van feyenoord.blog.nl! Een nieuwe weblog op het net, waar je terecht kan voor nieuws, geruchten, columns, foto’s en meer…

Geschreven voor Feyenoorders, door een Feyenoorder. Positief, maar zeker niet standaard door een roze bril gezien. Als er goed nieuws is zal ik het graag brengen, maar ook punten van kritiek zullen zeker worden aangestipt. En terecht, want als Feyenoorder heb je het recht kritisch te zijn. Jorien van den Herik zelf heeft het meerdere keren gezegd: “de club, dat zijn jullie”. En al is ook Jorien niet zaligmakend en heeft hij zeker niet altijd gelijk: met deze uitspraak had hij het bij het rechte eind. Wij voelen ons soms belazerd als er wéér geen geld is voor goede nieuwe spelers, wij moeten soms op de tribunes door de zure appel heen bijten en wij hebben in de loop der jaren het nodige eelt op de ziel opgedaan door maandagochtenden vol sarrende collega’s.

Verwacht op feyenoord.blog.nl dus niet standaard één grote goed-nieuws-show. Ik schrijf het hoe ik het voel en daar hoeft lang niet iedereen het mee eens te zijn. Voel je vrij te reageren op de artikelen. Een nieuw seizoen, een nieuwe blog… ik ben benieuwd.

Feyenoord.blog.nl …JEHTZT GEHT’S LOS!

Eén reactie op “Jehtzt geht’s los…

  1. Ben Blog

    Beste Jeroen, Van harte gefeliciteerd met je eerste bericht. We maken er wat moois van. Veel succes, Ben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.