Titeldromen kunnen de koelkast in

Nou, de kop is er af, de eerste wedstrijd is gespeeld. En hoe… De titeldromen die een groot deel van het Legioen de afgelopen tijd toch weer een beetje leken te krijgen, kunnen weer op een laag pitje. De Coolsingel hoeft nog niet leeggeruimd te worden en het is misschien wat voorbarig om in het Home of History een plek vrij te houden voor de schaal. De nederlaag in Groningen was op zich niet eens het ergste.

Ik, en met mij vele andere supporters, ben eigenlijk nog het meeste geschrokken van de wijze waarop deze tot stand kwam. Fout na fout in de verdediging en daarnaast ook nog eens een zwaar tekort aan aanvallende stootkracht. De kansen voor Feyenoord waren te tellen op één hand. De hand van een vuurwerkslachtoffer zou waarschijnlijk al genoeg vingers hebben om het aantal goede mogelijkheden aan te geven… Erwin Koeman kan z’n borst natmaken, want de komende tijd is hij nog wel even bezig om de boel op de rails te krijgen. Laten we hopen dat er snel versterking komt, want op deze manier kon het wel eens een heel lang seizoen worden, met heel veel vervelende maandagochtenden.

Wat een anti-climax, deze opening van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.