Engelse media: ‘John Guidetti terug naar Feyenoord’

Zou me dat even een stunt zijn… De Engelse tabloid The Mirror meldt vandaag dat Manchester City overweegt John Guidetti opnieuw een jaar bij Feyenoord te stallen en dat het voor de hand ligt dat Guidetti instemt met dit voorstel. De eenmalig Zweedse international nam aan het eind van vorig seizoen afscheid van Feyenoord, waar hij in korte tijd uitgroeide tot publiekslieveling. Guidetti is nog steeds herstellende van een zenuwontsteking, waardoor hij de laatste wedstrijden van Feyenoord en het EK in Polen en Oekraïne aan zich voorbij moest laten gaan.

Volgens de Daily Mail wil Manchester City Guidetti eerst in de voorbereiding aan het werk zien, voor de club een beslissing neemt. De kans dat de spits tegen die tijd volledig hersteld is lijkt klein. Als dit voor alle geïnteresseerde clubs een voorwaarde is, lijkt een terugkeer naar Rotterdam het meest logisch.De krant meldde gisteren dat John Guidetti op het verlanglijstje van Newcastle United, Sunderland en Borussia Mönchengladbach staat.

Overigens heeft Feyenoord ook al gereageerd: Technisch directeur Martin van Geel noemt de mogelijke terugkeer “de grootst mogelijke onzin”. Aan RTV Rijnmond laat hij weten dat een terugkeer van Guidetti er niet in zit.”Het is speculeren op niets af.” Wel verwacht Van Geel dat de huurovereenkomst met de Noorse aanvaller Omar Elabdellaoui volgende week wordt afgerond. Afgelopen zaterdag zei Van Geel nog dat de transfer deze week in orde zou komen, maar omdat Elabdellaoui momenteel nog op vakantie is en er nog een aantal zaken met Roberto Mancini (hoofdtrainer van Manchester City, red.) afgestemd moeten worden, wordt het waarschijnlijk volgende week. ‘Ik verwacht geen problemen’, aldus Van Geel

Eén reactie op “Engelse media: ‘John Guidetti terug naar Feyenoord’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.