Morgen: Documentaire over jeugdjaren Van Persie op FOX Sports

Goed, het gaat niet over zijn tijd bij Feyenoord, maar toch wel een docu die ik graag wil zien: Oud-Feyenoorder speler Robin van Persie begon zijn voetbalcarrière ooit in Kralingen bij Excelsior. Over zijn jeugdjaren bij de club gaat de documentaire ‘Robin’ die morgen om 22.00 uur voor het eerst wordt uitgezonden door FOX Sports. Deze documentaire is gemaakt door TIEN Producties. Op vijfjarige leeftijd kwam Van Persie in de opleiding van Excelsior terecht, terwijl je eigenlijk pas op je zesde bij een club mocht. Maar Van Persie had zo’n talent dat de club hem toch toeliet. Van jongs af aan is Robin verliefd op de bal. Alles ging met de bal en als het even kon, was hij op de pleintjes aan het voetballen.

Zijn oud-ploeggenoten, voormalig trainers en zijn vader komen in ‘Robin’ aan het woord over zijn talent, zijn grillen en de liefde voor Excelsior. Met unieke voetbalbeelden van een jonge Robin van Persie. ‘Robin’ wordt woensdag 11 mei voor het eerst uitgezonden vanaf 22.00 uur op FOX Sports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.