Nicolai Jorgensen heeft geen woorden voor ervaringen bij Feyenoord

Overdonderd… Dat is Nicolai Jorgensen (25). De Deense aanvaller heeft zijn eerste weken in dienst van Feyenoord als ‘extreem’ ervaren. Jorgensen is totaal overdonderd door de grootte van de Rotterdamse club, vertelt hij in een interview met VI. “De supporters beleven en maken het zo extreem. Dat is ook precies een van de redenen dat ik voor deze club heb gekozen. Ik wist erg veel over Feyenoord. Wij Denen volgen de Eredivisie. Er spelen altijd landgenoten”, steekt Jorgensen van wal.  Afgelopen zondag stond in De Kuip de open dag op het programma. “Krankzinnig. Het enige waar ik tegenop zag, was die helikopter. Daar was ik echt bang voor. Verder zijn er niet eens woorden voor.

Man, ik was na de eerste training al in een shockmodus. Hoeveel fans waren er? Tien-, vijftienduizend? Dat bevestigde wel meteen wat ik al wist. Dat dit een van de fanatiekste en extreemste supportersscharen ter wereld is.” Joh… kun je nagaan wat een held je kunt worden als je er komend seizoen met 35 treffers voor een groot deel verantwoordelijk voor bent dat Feyenoord kampioen zou worden… (Oh heerlijke dromen in het voorseizoen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.