Colofon

Feyenoord.blog.nl
Voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt is er Feyenoord.blog.nl. Dit is één van de professionele themablogs van uitgeverij Blog Online. 

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Eén reactie op “Colofon

 1. Frank

  Hallo,
  Misschien leuk om te vermelden: Wij organiseren een EK voetbalpool waarvan de opbrengsten naar
  het goede doel gaan “Villa Pardoes”.
  Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een van de acht thema-appartementen, zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space. Waar alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. In het unieke gebouw staat hen letterlijk en figuurlijk niets in de weg. De gezinnen komen uit Nederland en Vlaanderen. En het zieke kind bevindt zich in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar oud.
  Onze actie is officieel aangemeld bij “Villa Pardoes”
  Nu hebben we oa van Feyenoord een gesigneerd T-shirt ontvangen wat als prijs dient voor deze EK Pool.
  De kosten per deelname is 3 euro en dit komt ten goede aan Villa Pardoes.
  Met vriendelijke groet,
  Frank
  http://www.ekpool2008.com

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.