Feyenoord: waarom hebben wie die Jansen ooit gehaald dan?

Nadat eerder al beked werd dat Jordy Buijs Feyenoord verlaat is nu ook naar buiten gekomen dat Feyenoord na dit seizoen afscheid neemt van Sebastián Pardo en Michael Jansen. De beide verhuurde spelers (Excelsior en De Graafschap) krijgen geen nieuw contract aangeboden. Van Pardo kan ik me dat wel voorstellen, die is er de afgelopen jaren nooit in geslaagd echt door te breken, maar wat betreft Jansen zit ik toch met wat vraagtekens.

Waarom kon deze speler in januari een contract tekenen, terwijl hij al twee jaar niet in actie was gekomen wegens hartproblemen. Hebben ze voordat ze hem een contract aanboden niet even gecheckt of het wel wat kon worden?

6 reacties op “Feyenoord: waarom hebben wie die Jansen ooit gehaald dan?

 1. Leon

  Om te kijken hoe het ervoor staat met Jansen ,moet je hem toch zien spelen.
  Voor zijn hart probleem was hij een groot talent bij Vitesse.Dus is f was het niet vreemd.Om hem een contract aan te bieden en hem daarna te verhuren zit financieel geen risico aan vast.Het was een gok op het oude talent wat in hem zat.En dat is er helaas nog niet uitgekomen.Eind goed al goed voor beide partijen .Dus don`t wurry be happy.

    /   Beantwoorden  / 
 2. vak X

  tja dit kan ik ook niet begrijpen.. Ik denk echt dat het een topper is, maar geef hem een kans en de tijd..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rob

  IDD Leon Financiel heeft het geen Euro gekost.
  Dus waar maakt iedereen zich druk over ??
  Heb soms het idee dat sommige fans TE negatief zijn.
  Altijd wordt er wel iets gezocht om te zeiken.
  Lijkt soms de telegraaf wel.

  En deze blog lijkt net de Column van van Nijnatten.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bas

  We hebben natuurlijk de verkeerde Buijs verkocht. In de wedstrijden die hij (J.. heb ik t natuurlijk over..) in de voorbereiding speelde (ok.. amateurs en nietszeggende potjes..) deed hij het zeer goed en is gewoon een talentje met een goede kop (zelfs dat is tegenwoordig belangrijk geworden). Waarom nu laten gaan en over twee weer terugkopen???

    /   Beantwoorden  / 
 5. Bas

  twee JAAR weer terugkopen…

    /   Beantwoorden  / 
 6. wouter

  sabasitaan pardo moet blijven !!!
  of verkopen!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.