Artiesten voor Feyenoord – ajax

Nog een paar dagen, de spanning neemt ook bij toe. Natuurlijk moet er vanavond eerst nog een belangrijke wedstrijd worden gespeeld in Zwitserland, maar zondag komt er ook aan… Ik ben benieuwd of er zondag voor de wedstrijd nog een optreden gepland staat van één of andere artiest. Ik hoop het eigenlijk niet, want meestal voegt het niet echt iets toe. Op de meeste artiesten zit het Legioen ook helemaal niet te wachten.

Dat is de afgelopen jaren pijnlijk duidelijk geworden voor diverse mensen die voor de wedstrijd sfeerverhogend aanwezig moesten zijn, in het tijdperk ver na de muziekkorpsen, Dorus en pianist Cor Steyn, die vroeger wel op de nodige steun mochten rekenen..

Sommige artiesten werden letterlijk van het veld gehoond (Tatjana, jongensgroepje B.E.D.), terwijl andere min of meer werden genegeerd. Het is leuk hoor, Guus Meeuwis die in een Feyenoordshirt staat te zingen voor een wedstrijd, maar het is al een stuk minder waard als je weet dat hij het een dag later net zo makkelijk in amsterdam of Eindhoven staat te doen, alleen dan in een heel ander shirt. Ook voor de meeste andere artiesten werd het zelden een succes. Eigenlijk zijn er maar een paar zangers die er volledig in geslaagd zijn de Kuip voor zich te winnen en de sfeer echt te verbeteren voor een grote wedstrijd. Voor zover ik me zo snel kan herinneren eigenlijk alleen Lee Towers, Cock van der Palm en Willie Batenburg. Helaas zijn de laatste twee inmiddels overleden en ook Lee Towers tobt de laatste tijd wat met zijn gezondheid, zodat er absoluut sprake is van een uitstervend ras…

Suggesties voor artiesten kun je hieronder kwijt bij de reacties:

11 reacties op “Artiesten voor Feyenoord – ajax

 1. Eric

  Hazes

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Hazes is een echte Ajacied

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mark

  Andre Hazes was een echte Feyenoorder zul je bedoelen. Dat is hij altijd gebleven ondanks dat hij als rasamsterdammer bekend staat.

    /   Beantwoorden  / 
 4. MC_Zebie

  haha Hazes een feyenoorder, jij voelt je echt jij, Hazes was 110% AJACIED!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Sem

  Neem anders die trompetist van de dodenherdenking.
  want het wordt weer eens een sterfdag voor Feyenoord.
  hahaha
  succes jongens!
  Met rouwen ;)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Jakob Jan

  André Hazes is jarenlang lid geweest van de feyenoord supportersvereniging, dat is ongeveer een jaar geleden bekend gemaakt door de supportersvereniging zelf. Dus ja dan ben je toch geen ras-j**d.!!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. dre

  laten we de sluipschutters maar optreden een echte rotterdamse rap groep!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Evelyne

  Rammstein lijkt me een geweldige optie,…

    /   Beantwoorden  / 
 9. Jaatoch

  Rotterdam terror corps, Neophyte, Postman. Allen Rotterdammers en Feyenoorders in hart en nieren! En dat is het enige wat telt!

    /   Beantwoorden  / 
 10. NISHARO

  FUCK AJAX FEYENOORD DE BOM 110& ANTI AJAX
  HAZES VOOR ALTIJD FEYENOORDER OOK IN DE HEMEL !!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. DennisDW

  Denk niet dat Duitse Metal de meeste mensen echt kan boeien :-) (maar van mij mogen ze komen!)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.