Van Hanegem over Feyenoord – FC Twente en … Ziyech naar de Kuip

Als het aan Willem van Hanegem ligt, haalt Feyenoord Hakim Ziyech (alsnog) naar De Kuip. De Kromme vindt wel dat de speler van FC Twente zijn ploeggenoten beter kon helpen gisteren. Dat liet de aanvallende middenvelder, die er verloren bijliep in De Kuip, echter na. ”Toch vind ik dat Feyenoord Ziyech weer moet proberen te halen”, schrijft De Kromme echter ook in zijn column in het Algemeen Dagblad. ”Met hem erbij worden ze kampioen, zeker weten. Hij kan het verschil maken”, aldus De Kromme. ”Dat hij eerder niet voor Feyenoord koos, maakt mij niet uit. Ik denk dat ze destijds tegen Ziyech hebben gezegd dat hij moest concurreren met Immers en die was in die tijd vrij onomstreden.

Dan is het misschien ook logisch dat hij voor Twente koos. Maar nu is er een heel andere situatie. Immers zit op de tribune.” Feyenoord maakte ondanks de 5-0 overwinning geen verpletterende indruk op Van Hanegem. ”Twente was natuurlijk ontstellend zwak. Daar had Feyenoord er minstens een stuk of acht tegen moeten maken. Ik hoorde Kuyt na afloop zeggen dat ze aardig hadden gespeeld, maar dat is onzin. Feyenoord speelde heel slordig. Die 5-0 tegen zo’n ploeg zegt me helemaal niets. Je wilt de strijd met Ajax aangaan, dan moet je veel meer scoren. Tegen Twente had je de kans.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.