Kuijt: geliefd als buurman (…?)

Het is allemaal wel leuk en aardig, het bijhouden van een blog, maar het heeft ook wel hele vreemde gevolgen voor je relatie. Zo werd ik er zojuist door mijn vrouw, normaal gesproken niet iemand die helemaal into-voetbal is (understatement!) op gewezen dat Dirk Kuijt in de top 3 staat van één of andere ‘favoriete buurman-verkiezing’.

Deze wordt gehouden in het kader van de nationale burendag, die we op 16 september landelijk moeten gaan vieren. Nou… het zal allemaal wel. Voorlopig is 16 september in mijn hoofd vooral de dag voor de uitwedstrijd tegen PSV, en daar kan ik me een stuk drukker om maken dan om nationale burendag. Kuijt lijkt me overigens inderdaad een bijzonder geschikte buurman, maar ik heb toch echt geen plannen om naar Liverpool te gaan verhuizen. Maar daar kan heel erg snel verandering in komen als iemand me hetzelfde salaris biedt als Dirruk gaat verdienen. …Trouwens, als ik er zo eens over nadenk: voor de helft ga ik ook mijn koffers pakken.

Klik hier voor de internetpagina’s van Nationale Burendag. Een zwaar gesponsorde, zenuwachtige site, waar zo op het eerste gezicht ook nog eens helemaal niets terug is te vinden over vriend Kuijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.