Diego Biseswar in Nederland op proef bij Engelse club

Diego Biseswar, de speler uit de Feyenoord-selectie waarvan het wel lijkt alsof iedereen (behalve Gertjan Verbeek) binnen de club hem heeft uitgekotst, is de komende dagen op proef bij een Engelse club. Hij hoeft er overigens niet het land voor uit… Biseswar mag zich proberen te bewijzen bij Sheffield United, dat zich de komende dagen in Nederland voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Zaterdag speelt de Championshipclub een oefenwedstrijd tegen Helmond Sport. Sheffield United eindigde afgelopen seizoen als negende in de Championship. Biseswar mag bij Feyenoord vertrekken. De Graafschap had in Nederland interesse, maar vond de vraagprijs te hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.