Feyenoord-jonkies grijpen koppositie!

Ik heb het op deze plek al vaker gezegd: …wie de jeugd heeft, heeft de toekomst… En dan is het natuurlijk prima om te lezen dat Jong Feyenoord/Excelsior gisteren de uitwedstrijd tegen Jong RKC heeft gewonnen. De ploeg van het trainersduo Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk passeerde dankzij de 1-3 overwinning koploper Jong Willem II, dat niet in actie kwam, op de ranglijst. Met een wedstrijd meer gespeeld dan de Tilburgers staan de beloften nu met twee punten voorsprong bovenaan in de Beloftencompetitie Divisie B. Door de zege in Waalwijk is Jong Feyenoord/Excelsior na negen competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op maandag 2 december. De ploeg speelt dan thuis tegen Jong AZ.

Jong RKC  – Jong Feyenoord/Excelsior 1-3
Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Lamprou; Van Deelen, Hardeveld, Mattheij, Eekman; Vormer, Goossens, Sleegers; Verhoek, Singh en Manu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.