Welke wedstrijd fluit Gözübüyük eigenlijk dit weekend?

Eigenlijk is het een regelrechte schuldbekentenis van de KNVB, waar Feyenoord overigens niet mee op schiet: scheidsrechter Serdar Gözübüyük, vorige week voor een groot deel verantwoordelijk voor het puntenverlies van Feyenoord in Enschede, is door de KNVB niet aangesteld voor een wedstrijd in de Ere- of Eerste Divisie. Gözübüyük kreeg een 3 voor de wijze waarop hij Twente-Feyenoord leidde. Vooral de beslissingen rond het niet geven van de strafschop en rode kaart na de overtreding op Immers en het goedkeuren van de gelijkmaker terwijl Castaignos hinderlijk buitenspel stond, zullen in Rotterdam niet snel worden vergeten.

Ik ben benieuwd wanneer hij / of hij dit seizoen nog een thuiswedstrijd van Feyenoord fluit. …ik denk het eigenlijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.