Feyenoord spreekt het een keer uit: ‘gooi naar de titel!’

Dat is de afgelopen jaren wel anders (=minder ambitieus) geweest, de sportieve doelstelling van onze club… Feyenoord heeft via Martin van Geel de officiële doelstelling van Feyenoord voor het seizoen 2014/15 naar buiten gebracht. “Meestrijden om het kampioenschap”, aldus de technisch directeur. Feyenoord is na een aantal mindere jaren terug aan de top en met aanwinsten als Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi en de contractverlenging van een belangrijke speler als Jordy Clasie denken de Rotterdammers een gooi te kunnen doen naar de titel. “Dankzij de prestaties van de afgelopen jaren is Feyenoord terug in de top van Nederland. Onze intentie is om daar te blijven, vandaar deze in onze ogen zeer ambitieuze doelstelling”, laat Van Geel optekenen via de officiële kanalen.

Topspelers als Bruno Martins Indi, Graziano Pellè, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat vertrokken, maar volgens de bestuurder is de selectie van Feyenoord nog altijd ‘heel behoorlijk’. “Het was een lange en buitengewoon hectische transferperiode, misschien wel de drukste die ik in twintig jaar heb meegemaakt”, aldus Van Geel. De club ging op zoek naar ‘Feyenoord-waardige vervangers’ en daar is men volgens hem in geslaagd. “Bovendien hebben we door de verkoop van spelers in financieel opzicht een enorme boost gekregen, waardoor de club nu volledig gezond is”, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.