De Kuip heeft weer / nog steeds de beste grasmat

De grasmat in De Kuip is wederom koploper in de Eredivisie. Na iedere wedstrijd beoordelen aanvoerders van de tegenpartij het veld in het stadions waar zij spelen. Waar het Rotterdamse veld vorig seizoen al werd gekozen tot beste van Nederland, staat deze na negen speelronden wederom bovenaan.

De velden in de Eredivisie krijgen een beoordeling aan de hand van een aantal sterren. Vijf sterren is het maximale aantal en één ster het minimum. De grasmat in De Kuip heeft vooralsnog een superieure score. Opvallend is dat de zes clubs met kunstgrasvelden onderaan staan.

Kijk hieronder voor de complete beoordelingslijst:
Feyenoord     5
ajax     4.7
AZ     4.3
FC Twente     4.3
FC Groningen     4
sc Heerenveen     4
Willem II     4
FC Utrecht     3.7
NAC Breda      3.7
Vitesse     3.3
PSV     3
Go Ahead Eagles     3
Heracles Almelo     2.3
PEC Zwolle     2.3
FC Dordrecht     1.7
SC Cambuur     1.7
Excelsior      1.7
ADO Den Haag     1.3

De velden in de Eredivisie krijgen een beoordeling aan de hand van een aantal sterren. Vijf sterren is het maximale aantal en één ster het minimum. De grasmat in De Kuip heeft vooralsnog een superieure score. Opvallend is dat de zes clubs met kunstgrasvelden onderaan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.