De nasleep van Roma-uit: Feyenoord strooit met stadionverboden

Op korte termijn hebben we er waarschijnlijk niets aan, al is het natuurlijk wel een signaal naar de UEFA dat Feyenoord echt wel maatregelen wil nemen tegen de kwaadwillende lieden die de naam van onze club in diskrediet brengen. Feyenoord heeft de eerste stadionverboden uitgedeeld naar aanleiding van de rellen in Rome. Zestien hooligans zijn de komende tijd niet meer welkom in De Kuip, zo meldt RTV Rijnmond. De relschoppers hebben een brief gekregen dat ze niet meer welkom zijn in het stadion. Justitie denkt dat er de komende week nog tientallen stadionverboden bij zullen komen. Het is niet bekend hoe lang de opgelegde verboden zijn. 

Directeur Eric Gudde zei direct na de onrust al de verantwoordelijken te ‘belonen’ met een stadionverbod. “Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de namen die we binnenkrijgen met duidelijke veroordelingen niet in ons stadion komen, maar ik heb hulp nodig dat ze dan ook niet naar het buitenland kunnen”, zei de bestuurder tegen de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.