Mooi uitje in de voorjaarsvakantie: Feyenoord Europacup Arrangement (met Ove Kindvall!)

Nog op zoek naar een leuk uitje in de voorjaarsvakantie? Reserveer nu het unieke Europa Cup Arrangement! Op 6 mei 1970 was Feyenoord de eerste Nederlandse voetbalclub die de Europacup 1 won. Tegen het einde van de verlenging maakte Ove Kindvall de verlossende 2-1 tegen het Schotse Celtic en was Feyenoord kampioen van Europa. Een memorabel moment waar we tijdens het unieke Europa Cup Arrangement, dat plaatsvindt in de voorjaarsvakantie, graag bij stil staan. Ove Kindvall komt speciaal voor dit arrangement van Zweden naar Rotterdam!

Nadat de cup in mei 1970 in Rotterdam was gearriveerd, stonden zeker 100.000 fans op de Coolsingel om de spelers toe te juichen en met de ‘cup op de kiek’ te gaan. Kunstenaar John Blaak heeft de afgelopen maanden vele honderden van deze foto’s verzameld. De verzamelde foto’s worden tentoongesteld in het Olympiagebouw en maken onderdeel uit van de rondleiding die volledig in het teken staat van de Europacup 1.

Bij het Europacup Arrangement zijn inbegrepen:

• Een unieke rondleiding van een uur waarin de Europacup 1 uit 1970 volledig centraal staat;
• Een bezoek aan het Feyenoord Museum, waar de Celtic Beer tentoongesteld is;
• De mogelijkheid om weer ‘met de cup op de kiek’ te gaan. De beker wordt speciaal voor deze gelegenheid uit de museumvitrine gehaald;
• Een bezoek aan de fototentoonstelling van John Blaak;
• Een heerlijke lunch in de monumentale Van Zandvlietzaal;
• Een heel bijzondere ontmoeting met één van de oud Feyenoord-spelers uit de selectie van weleer: op 5 mei is dat Joop van Daele en op 7, 8 en 9 mei is dat Ove Kindvall.

Data en prijzen
Het arrangement vindt plaats in de voorjaarsvakantie op dinsdag 5 mei, donderdag 7 mei, vrijdag 8 mei en zaterdag 9  mei a.s. De prijs van het arrangement bedraagt voor kinderen t/m 10 jaar € 25,- en vanaf 11 jaar € 40,-. Klik hier om kaarten te reserveren.

Ben je lid van het Legioen? Dan krijg je € 2,50 korting op het kaartje t/m 10 jaar en € 5,- korting op het kaartje vanaf 11 jaar. Legioenleden reserveren hier.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en je kunt het arrangement t/m zondag 3 mei a.s. reserveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.