Kiest John Guidetti voor Sporting Portugal (en een zak geld)?

Ik denk dat we een eventuele terugkeer van John Guidetti bij Feyenoord deze zomer wel zo langzaamaan echt uit ons hoofd kunnen zetten: Feyenoord hoopte voor eind april duidelijkheid te krijgen van John Guidetti. Maar op de eerste dag van mei staat de beeltenis van de Zweedse spits levensgroot op de voorpagina van de Portugese sportkrant A Bola. De publiekslieveling van De Kuip zou wel eens de nieuwe spits van Sporting Portugal kunnen worden. ‘Sporting wil Guidetti’, staat er deze ochtend in koeienletters op de voorpagina van A Bola. In de begeleidende tekst wordt gemeld dat Guidetti 3,5 miljoen tekengeld vraagt (prémio de assinatura). Dat geld is Sporting bereid om te betalen, meldt de krant. Er zou bovendien al een salarisvoorstel zijn gedaan.

De Zweedse oud-Feyenoorder kan transfervrij vertrekken bij Manchester City, dat hem dit seizoen uitleent aan Celtic. De Zweedse spits kreeg vorige maand een aanbieding van Feyenoord, waar hij in het seizoen 2011/12 grote indruk maakte door 20 keer te scoren in 23 duels. De aanbieding uit Rotterdam kwam in financieel opzicht niet in de buurt bij wat Sporting hem te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.