Feyenoord – AZ (KNVB Beker) : er zijn nog kaarten

De resultaten zijn de afgelopen wedstrijden natuurlijk niet meer echt om over naar huis te schrijven, maar Feyenoord bouwt wel aan een indrukwekkende reeks.

Een reeks die dit seizoen overigens niet echt lekker begon, met nederlagen tegen Southampton en Olympiakos, maar wel een serie wedstrijden om trots op te zijn. De laatste 17 keer was de Kuip namelijk uitverkocht. En een uitverkochte Kuip zou weleens precies kunnen zijn wat we nodig hebben, volgende week tegen AZ. Een uitverkochte Kuip die 90 minuten lang (…of langer) Feyenoord steunt in de strijd om de finale van de KNVB Beker te halen.

En daarbij is ook jouw steun nodig: Voor de wedstrijd tegen AZ zijn nog kaarten beschikbaar. Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop om jezelf direct te verzekeren van een plek in De Kuip bij het bekerduel op donderdag 3 maart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.