K#T… Vermeer lang uitgeschakeld

Oef, die komt hard aan: Kenneth Vermeer is tot na de winterstop niet inzetbaar voor Feyenoord. De doelman raakte dinsdag geblesseerd tijdens de training op Varkenoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn achillespees heeft gescheurd. Vermeer wordt vandaag nog geopereerd in het Erasmus MC in Rotterdam. Feyenoord gaat de transfermarkt op om een nieuwe keeper te halen. Vandaag raakte Kenneth Vermeer geblesseerd en komt daarom niet meer in actie tot nu de winterstop. ”We moeten snel reageren,” geeft Martin van Geel aan tegenover VI.

En dat is hard aangekomen: ”Een zwarte dag”, vervolgt de technisch directeur, kort nadat hij geconfronteerd werd met de zware achillespeesblessure van de eerste keeper. Vermeer moet de rest van het kalenderjaar toekijken. Ook tweede doelman Warner Hahn is geblesseerd, hij is pas eind 2016 weer fit genoeg om serieus in actie te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.