De voor Feyenoorders niet eens zo verrassende keuze van Graziano Pelle: China

Graziano Pellè gaat na de zomer spelen voor het Chinese Shandong Luneng. Afgelopen seizoen kwam de oud-Feyenoordspits uit voor het Southampton van Ronald Koeman, maar een miljoenenbedrag lokte hem deze zomer naar het verre Oosten. Over het algemeen werd er met veel verbazing gereageerd op de overstap van de Italiaan, maar zijn transfer komt ook niet helemaal uit de lucht vallen. In ieder geval niet voor mensen die tijdens zijn Feyenoord-periode goed op hebben gelet: In het verleden sprak Pellè zich namelijk al vaker uit over voetballen in Qatar, Amerika of mogelijk China.
Toen Pellè nog bij Feyenoord speelde kreeg hij een keer de volgende vraag voorgelegd: is spelen in Qatar of de Verenigde Staten een optie? Zijn antwoord was als volgt: “Ik sluit niks uit. Net zoals Australië is Amerika interessant en Qatar zeker ook. Maar vergeet China niet. Ik wil ooit nog eens spelen in de Super League.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.