BMI out? Bruno Martins Indi op tweede plan bij Porto: transfer op komst

Het lijkt er zeer sterk op dat Bruno Martins Indi gaat vertrekken  bij FC Porto. De 24-jarige verdediger speelt niet bij de Portugezen, die nu wachten op een goed aanbod voor de voormalig speler van Feyenoord. Dat meldt het Portugese medium Record. Martins Indi kostte Porto in de zomer van 2014 een bedrag van 7,7 miljoen euro, nadat hij een prima WK in Brazilië had gespeeld. Op dat kampioenschap werd Martins Indi met Oranje zelfs derde. In zijn eerste seizoen speelde de Oranje-international nog 24 competitieduels. In de voorbije voetbaljaargang kwam Martins Indi tot 23 competitiewedstrijden.

Hij maakt geen deel uit van de plannen van coach Nuno Espírito Santo. Ook tijdens het duel met PSV, om de FOX Sports Cup in de GelreDome, kwam Martins Indi niet in actie, zelfs niet op het moment dat er een stuk of acht spelers tegelijk werden gewisseld… Hij zag zijn ploeggenoten met 3-0 verliezen. Vooralsnog is niet bekend of clubs interesse hebben in Martins Indi, die Porto waarschijnlijk een bedrag dat ongeveer gelijk staat aan de transfersom uit 2014 moet opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.