Dirk Kuyt is bij voor Georginio Wijnaldum: ‘Liverpool volgde hem al jaren’

Dirk Kuyt is blij voor Georginio Wijnaldum. De voormalig Feyenoorder verlaat Newcastle United hoogstwaarschijnlijk om voor Liverpool te spelen. Kuyt kent de Premier League-club als geen ander. “Een supermooie transfer voor Gini”, jubelt de Feyenoord-aanvoerder in gesprek met De Telegraaf. “Het mooiste compliment voor hem is dat zijn naam al in mijn tijd bij Liverpool binnen de club gonsde. Hij was door de scouts al in zijn jeugdjaren bij Feyenoord aangeduid als een zeer groot talent. Toen ik bij Liverpool voetbalde, hoorde ik ze regelmatig zeggen dat hij op een dag een prachtige aanwinst zou zijn.”Uiteindelijk is hij via PSV en Newcastle United bij Liverpool terechtgekomen. “Hij zit nu bij een topclub in Engeland en daar hoort hij ook thuis”, vervolgt Kuyt. “Onder leiding van Jürgen Klopp wil Liverpool de weg omhoog weer inslaan. Ik ben zelf bij de halve finale in de Europa League geweest en toen merkte ik al dat er iets aan het groeien is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.