Karim el Ahmadi en Eljero Elia over de strijd om de Johan Cruijff Schaal

Nog een paar dagen, dan is het zover. Feyenoord en PSV staan zondagavond in de amsterdam arena tegenover elkaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De traditionele seizoensopener is in Nederland een ondergeschoven kindje, maar zo voelt de wedstrijd voor Karim El Ahmadi en Eljero Elia niet. “De Johan Cruijff Schaal wordt misschien niet zo groot gemaakt hier in Nederland, maar ik vind het wel een belangrijke prijs”, zegt de Feyenoord-middenvelder tegenover RTV Rijnmond. “Het is toch weer een prijs erbij en je gaat ook met vertrouwen het seizoen in.”De 31-jarige middenvelder, die in het verleden voor Aston Villa speelde, weet dat er in Engeland heel anders tegen dergelijke wedstrijden wordt aangekeken. Daar telt namelijk iedere prijs. “Het ging er daar gewoon om”, aldus El Ahmadi. Ploeggenoot Eljero Elia sluit zich daar volledig bij aan. “Je kan hoog of laag springen, maar het is gewoon een prijs. Iedereen wil prijzen winnen, als je er staat wil je ook winnen. We zullen er vol voor gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.