Jorgensen over zijn (telefonische) Feyenoord-adviseurs

Nicolai Jørgensen siert de cover van het nieuwe en vernieuwde Feyenoord Magazine, dat deze week op de mat valt bij alle leden van Het Legioen. In het officiële clubmagazine maak je nader kennis met Feyenoords nieuwe spits aan de hand van een uitgebreid interview ”‘Feyenoord is zonder twijfel een stap vooruit,” zegt Jørgensen in Feyenoord Magazine. ”In alles is het een grotere club dan FC Kopenhagen. Qua historie, qua supporters en qua spelers die hier vandaan komen.

Daarnaast is de Nederlandse competitie sterker dan de Deense. De kampioen plaatst zich hier direct voor de Champions League, terwijl ik met Kopenhagen nog twee voorrondes had moeten spelen. Als voetballer kan ik me in deze competitie en in deze goede ploeg verder ontwikkelen. Zo denken ook Morten Olsen (tot voor kort de bondscoach van Denemarken, red.) en assistent-bondscoach Jon Dahl Tomasson erover.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.