Pi-Air over mogelijk trainersschap AZ

2002-UEFA Cupheld Pierre van Hooijdonk weet nog niet of hij aan de slag wil gaan als hoofdtrainer. De oud-speler van onder meer het Nederlands elftal en Feyenoord heeft het op dit moment sowieso te druk met andere activiteiten. “Ik ben een aantal duels assistent-bondscoach geweest van Guus Hiddink toen hij aan het roer stond bij Turkije. Ik heb ook mijn trainersdiploma, maar nu is nog niet het goede moment”, vertelt Van Hooijdonk (46) in een uitgebreid interview met voetbalmagazine FourFourTwo.

“Ik had de kans om bij AZ aan de slag te gaan afgelopen seizoen. Zij vroegen me toen Marco van Basten assistent-bondscoach werd bij Oranje. Ik heb er wel even over nagedacht natuurlijk, maar op dit moment doe ik zóveel leuke dingen. Wil ik dat allemaal opgeven? Mijn agenda zou dan sowieso tot de nok toe gevuld zijn.” In hetzelfde interview ging de voormalig goalgetter ook nog in op zijn ruzie met Robin van Persie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.