Slecht nieuws: sterkere Liverpoolgeruchten rond Kuyt

Volgens het Algemeen Dagblad is Liverpool momenteel druk bezig met het voorbereiden van het ultieme bod op Dirk Kuyt. Na een zomer vol geruchten vrees ik dan ook dat het er toch van gaat komen dat Dirruk echt zijn heil gaat zoeken in de Premier League.

En dat is jammer, maar eigenlijk zal het helemaal niemand verbazen. Liverpool is net als Feyenoord een mooie club, die bovendien deelneemt aan de Champions League en die ook in Engeland meespeelt om de prijzen. Zeker nu Chelski niet meer onaantastbaar is, zoals afgelopen weekend bleek bij de wedstrijd om het Charity Shield.

Woensdag speelt met Kuyt met het Nederlands Elftal in en tegen Ierland. Ik ben benieuwd of dat dan nog is als Feyenoorder, of dat de vele Ierse Liverpoolfans hem al een warm welkom kunnen geven. Voor 31 augustus komt er in ieder geval duidelijkheid, dan sluit de transfermarkt… Naar het artikel op de site van het AD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.