Kuijt weg: snik, snotter, snif…

Zo zou ik dit bericht kunnen beginnen, want het staat als een paal boven water dat ik het erg jammer vind dat Dirruk komend seizoen niet meer bij ons loopt te ballen. Als iemand na Paul Bosvelt er in geslaagd is om een gezicht voor Feyenoord te worden dan is het namelijk Kuijt. Toch wil ik er geen drama van maken…

De transfer is netjes verlopen: er is niet met modder gegooid en iedereen heeft zijn zin. Feyenoord vangt (eindelijk eens) de hoofdprijs voor een belangrijke speler, Liverpool heeft er een goede spits bij en Kuijt zelf mag in de Premier League gaan spelen voor een absolute topclub. Daarom is het ook zo mooi dat Dirk zelf al had aangegeven dat hij bijvoorbeeld Newcastle United niet zomaar zou verkiezen boven Feyenoord. Ik gun Kuijt deze kans en het is zeker niet uitgesloten dat ik een keertje aan de andere kant van de Noordzee ga kijken naar een wedstrijdje van de Reds, aangezien vliegen op Liverpool met Easyjet best te betalen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.