De zoektocht naar een opvolger

Nogmaals: ik gun het Dirk van harte en ik geloof best dat we een heel aantrekkelijk bedrag voor hem hebben ontvangen, maar ondertussen zit Erwin Koeman mooi met een probleem. Zo kan je het toch wel noemen als je belangrijkste speler drie dagen voor je eerste competitiewedstrijd pleite is. Want wie de opvolger ook wordt, de kans lijkt klein dat hij zondag tegen FC Groningen al in de basis staat. Op zich voor een keertje geen groot probleem, want we hebben natuurlijk nog wel Pi-Air, maar we mogen aannemen dat Lange Piet het op zijn leeftijd geen heel seizoen uithoudt als basisspeler.

En dat brengt me bij de hamvraag: wie moet kuijt opvolgen? Namen die in de media circuleren zijn onder andere Jon Dahl Tomasson (zit slecht in zijn vel bij VFB Stuttgart), Erik Nevland (FC Groningen wil hem eigenlijk niet laten gaan) en zelfs Danny Koevermans (de supersub van AZ die dit jaar afstevent op een basisplaats). Daarnaast zijn er op de diverse internetfora de vaste Cruz-liefhebbers die pleiten voor een terugkeer van el Jardinero. Dat lijkt mij echter niet haalbaar, bovendien ben ik nooit een echte Cruz-fan geweest. Reageer op deze topic en laat weten wie jij ziet als mogelijke vervanger van Dirruk.

Eén reactie op “De zoektocht naar een opvolger

  1. tom

    HAAL MILEVSKI!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.