Tomasson terug naar de Kuip?

Aan VFB Stuttgart bewaart Feyenoord veel herinneringen. Sommige goed, zoals in 1974, toen de Duitsers werden verslagen in de halve finale van de Uefa Cup die Feyenoord dat jaar won. Aangezien ik in 1974 nog niet helemaal bewust was van het feit dat ik Feyenoorder was, overheersen bij mij de slechte herinneringen aan de ontmoetingen tegen Stuttgart. Drie keer maar liefst werden we in Europees verband uitgeschakeld door de Zuid-Duitse club. In 1989 (Arie Haan, Metgod op de paal…) in 1998 (Haben Sie eine Stunde, Bobic… AARGHH!) en in 2000 (sinterklaasavond, koud, Goulashsoep als enige hoogtepunt). Momenteel speelt bij VFB een oude bekende.

Jon Dahl Tomasson droeg immers in 2002 zeker zijn steentje bij aan de Uefacupwinst. De hardwerkende Deen zit niet helemaal lekker in z’n vel bij Stuttgart, vandaar dat zijn naam deze zomer al diverse keren in verband is gebracht met Feyenoord. Die geruchten zullen de komende dagen waarschijnlijk alleen maar sterker worden, want volgens het Duitse voetbaltijdschrift Kicker will VFB Angelos Charisteas kopen van een zekere club uit Amsterdam, waar de Griek op het tweede plan is geraakt door de akelige vorm van Klaas Jan Huntelaar. En dat zou dan weer betekenen dat Tomasson misschien terugkeert in de Kuip. Concreet is de interesse nog niet, al heeft Charisteas aangegeven alleen te willen vertrekken naar Duitsland of Engeland. De aanvaller staat nog tot medio 2008 onder contract bij 020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.