verschrikkelijke aandoening: Ajacide

De mannen van Lunatic News, de site van het onvolprezen fanzine, hebben kennelijk een medische achtergrond. (nee… het was mij ook nog nooit opgevallen). Zijn plaatsen vandaag namelijk een bericht over een ernstige psychische aandoening: Ajacide. Brrr… je zal het maar hebben…

Ajacide: Psychische aandoening. De patiënt lijdt bij voortduring aan waanbeelden en een verwrongen zelfbeeld. Ook hallucinatie komt veelvuldig voor. Ajacide draagt bij aan een attitude waarbij men steeds denkt de beste te zijn, vooral wanneer dit absoluut niet het geval is. Ajacide komt dan ook vooral voor bij personen uit achterstandsgroepen, mensen met sociale en fysieke defecten en pubers. De ajacidelijder heeft veelal overgewicht, vormen van acnee, draagt een (doorgaans meekleurende bril), heeft een voorliefde voor zware sieraden en goedkope sportkleding, en beoefent vaak atletiek (hardlopen). Aangezien de ajacidelijder – naast zijn fysieke verschijning – lijdt aan tunnelvisie en temporale blindheid, zijn de contactuele eigenschappen van een patient vaak ondermaats. Zij bedienen zich daarom vaak van eenzijdige, non-face-to-face communicatie als teletekst, internet en email om hun fantasieën door te geven. Ajacidelijders treft men dan ook veel aan in de media.

Hoewel de aandoening in principe terminaal is, is genezing mogelijk. Twee keer achter elkaar verliezen is vaak voldoende om ajacide voor een enkele maanden te neutraliseren. Ajacide is echter een recidivistische aandoening en is daarom zeer moeilijk te behandelen. Hoewel er voldoende behandelingen beschikbaar zijn zoals shocktherapie, lobotomie en knuppeltherapie, komt het vaak voor dat de patiënt niet voor zijn behandeling komt opdagen en nog vaker dat deze ervoor wegloopt. Ajacidelijders vertonen een aanmerkelijke ontwikkeling van de beenspieren, zij kunnen vaak hard rennen.

bron: Lunatic News

4 reacties op “verschrikkelijke aandoening: Ajacide

 1. mikeyH

  hahahaha… klopt wel veel van :P
  maar ut is wel beetje waanzin natuurlijk
  maar wel lollig
  groetjes uit leidschendam

    /   Beantwoorden  / 
 2. anti 020

  Hallo,
  deze Trui die jhe ziet is gewoon goed.!
  110% anti 020 Snap dat dan gewoon
  wij Feyenoorders willen Geen Joden in Rotterdam hebben,

  Later

    /   Beantwoorden  / 
 3. anti 020

  Hallo,
  deze Trui die jhe ziet is gewoon goed.!
  110% anti 020 Snap dat dan gewoon
  wij Feyenoorders willen Geen Joden in Rotterdam hebben,

  Later

    /   Beantwoorden  / 
 4. kakkerlak

  stelletje kakkerlakkeen ajax best 4 ever

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.