Graziano Pelle op weg naar China?

Graziano Pellè is volgens Press Association op weg naar China. Shandong Luneng zou 15 miljoen euro overhebben voor de 30-jarige aanvaller. Feyenoord kan rekenen op tien procent van de transfersom, want de Rotterdamse club bedong een doorverkooppercentage. Journalist Simon Peach van PA schrijft dat Pellè al in januari zijn zinnen had gezet op een verhuizing naar China. Door zijn goede prestaties op het EK leek de spits echter op weg naar een andere Europese topclub: zo werden Chelsea en Everton genoemd.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord gaf onlangs te kennen dat zijn club, die Pellè verkocht aan Southampton, tien procent van de transfersom tegemoet kan zien. “Als je ziet welke clubs nu worden genoemd. Dat kan weleens flink op gaan lopen”, hoopte Van Geel al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.