Wij betalen voor de hooligans!

Rond het stadion is vandaag door de Feyenoord Supportersvereniging gecollecteerd om geld in te zamelen onder supporters. Dit geld moet gebruikt worden om de schade die is aangericht in Nancy. Daarnaast zou hiermee ook ook een deel van de boete kunnen worden betaald, die Feyenoord moet betalen aan de UEFA. Eigenlijk een beetje krom, want je kan er donder op zeggen dat de malloten die vorige week de schade hebben veroorzaakt, vandaag niet vooraan stonden bij de collectebussen.

 

Trouwens, zelfs als ze dit wel hadden gedaan, zou het een beetje te makkelijk zijn om met een eurootje je schuld af te kopen. Feyenoord heeft inmiddels ook al laten weten blij te zijn met het initiatief, maar dat de club wil proberen de schade zoveel mogelijk te verhalen op de relschoppers. Terecht lijkt mij. Dat betekent overigens niet dat ik te beroerd ben om wat te geven voor deze collecte. Want het is wel degelijk een goede actie, al komt het er wel weer op neer dat 'de goeien' het geld voor 'de slechten' betalen… Oh ja: de opbrengst was vandaag een slordige 6.500 euro. Een matig begin als je het mij vraagt, maar woensdag wordt er weer gecollecteerd.

5 reacties op “Wij betalen voor de hooligans!

 1. Ben

  Ik heb vandaag geen enkele collectebus gezien, zowel voor als na de wedstrijd niet. Ik ben alleen aangeschoten door een meisje dat handtekeningen ophaalde voor haar oma (preciese onderwerp ontging me geheel, iets met een stoel die verdween ..).

    /   Beantwoorden  / 
 2. Evelyn

  Ik vind het sowieso absurt,laat de spelers een maand salaris inleveren,ipv jan met de pet,of beter nog die hooligans,die zijn immers hoofdschuldigen..Brengen jullie seizoenskaart houders al niet genoeg geld in het laatje?

    /   Beantwoorden  / 
 3. feyenoordria

  Nou ik heb geen collectebus gezien hoor en wat Evelyn zegt laten de spelers ook maar een bijdrage doen we moeten door die raddraaiers al meer voor de kaarten betalen als vorig jaar en dat niet alleen jullie hebben opnamen van alles wat in en rondom de kuip en met uitwedstrijden gebeurd gebruik dat dan en laat de goede supporters met rust wij komen alleen voor het voetbal en onze spelers aan te moedigen

    /   Beantwoorden  / 
 4. DennisDW

  @Ria…betreft een blog van 2006

    /   Beantwoorden  / 
 5. Sulejmani10

  Ria toch…..

  Wat een supporter

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.