Don Leo wil duidelijkheid van Fer, Wijnaldum, Bahia en Vlaar

  • Het zal toch niet gebeuren dat zo’n beetje de meest ervaren (*) en dus zeer belangrijke spelers die Feyenoord in de jonge selectie heeft binnenkort verkassen. Dat zal ook Leo Beenhakker hebben gedacht. En dus wil Don Leo snel duidelijkheid van Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Andre Bahia en Ron Vlaar. De vier beschikken over contracten die tot de zomer van 2012 doorlopen en moeten voor de winterstop aangegeven of zij openstaan voor een verlenging van de samenwerking, meldt VI.Als de vier niet willen verlengen, dan gaat Feyenoord proberen om de spelers mogelijk al in de winter te verkopen. Beenhakker wil hiermee voorkomen dat Fer, Wijnaldum, Bahia en Vlaar straks transfervrij de deur uitlopen. (de De Guzman-variant…). Beenhakker weet dat het lastig zal worden om de belangrijke spelers te overtuigen om te blijven: “Het gaat niet eens om geld, maar deze jongens zijn op een leeftijd gekomen dat ze zichzelf willen ontwikkelen, dat ze prijzen willen winnen. Ik kan ze niet de garantie geven dat dit bij Feyenoord gaat gebeuren. De situatie waarin deze club zich nu bevindt, gaat nog wel even duren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.