Feyenoord en spelers van Roda JC

Gelezen, het verhaal dat Roda JC-verdediger Pa Madou Kah graag bij onze club zou spelen? De donkere Noor (van Gambiaanse afkomst) heeft tegen VI gezegd dat het een droom van hem is om voor Feyenoord te spelen. Tsja… Het is wel een mooie karakteristieke figuur, maar of hij voetballend nou meteen zo heel veel toevoegt… Dat weet ik even niet. Trouwens, als ik een heel klein beetje in mijn geheugen graaf wordt het meestal niet zo heel veel met spelers die van Roda JC naar Feyenoord verkassen…Tomek Iwan, waar Feyenoord toch echt heel veel moeite voor heeft gedaan om hem binnen te halen, is in de Kuip nooit de speler geworden die hij misschien wel was. En ook iemand als René Hofman was half jaren ’80 lang niet zo goed als we eigenlijk met zijn allen dachten. Wie zijn er nog meer vanuit Kerkrade naar Rotterdam gekomen? Het meest recente voorbeeld is natuurlijk Sekou Cissé… Hmm, je kan toch moeilijk zeggen dat dat tot nu toe een groot succes is geworden…

4 reacties op “Feyenoord en spelers van Roda JC

 1. dreeke

  eeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh…………niet ALLE spelers die van de reserve-moffen kwamen mislukten hoor. wat dacht je van henk fraser alias het scheermes??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudi

   Wat heeft Fraser nou laten zien bij Feyenoord? Psychopathische overtredingen en verder veel geblesseerd.

     /   Beantwoorden  / 
 2. cvs

  het is wel een bikkelaar en hij kan ervaring geven als vlaar weg gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rudi

  Hofman was een moeilijk figuur. Tamelijk respectloos tegenover Jacobs en Israel. En hij had een prijskaartje. Maar zijn doelpuntenaantallen en assists in drie seizoenen waren niet slecht. Hetzelfde geldt min of meer voor Pierre Vermeulen. Houtman functioneerde minder zonder hem. Scoorde alleen zelf nooit. Martin van Geel had een goed seizoen bij Feyenoord. Was volgens mij zelfs topscorer en aanvoerder.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.