Mario Been: ‘moet ik weg?’

Op de site van Voetbal International staat het volgende artikel:

Been na pak slaag: ‘Als jullie willen dat ik ga, dan ga ik’
‘Als jullie willen dat ik ga, dan ga ik’, zo heeft Feyenoord-trainer Mario Been zijn spelers voorgehouden na de beschamende 10-0 nederlaag in Eindhoven tegen PSV.

Been deed zijn ontboezeming voor de camera’s van Studio Sport, maar zei erbij dat er op zijn woorden geen reactie kwam. ‘Iedereen weet hoe ik in elkaar zit’, meldde de Feyenoord-trainer verder. ‘Ik houd van deze club, maar als je zo wordt weggetikt, dan doet alles pijn.

De Feyenoord-trainer meldde voorts dat hij zijn verhaal ook bij het bestuur zal deponeren. ‘Iedereen weet hoe ik in elkaar zit. Als er geen vertrouwen bij de spelers is lijkt me de zaak duidelijk. Als er geen vertrouwen is bij de leiding lijkt me de zaak ook duidelijk. Maar zolang ik geen signalen heb gekregen houd ik er niet mee op.’

‘Toen ik de spelers toesprak bleef het stil. Misschien moeten we er eerst een nachtje over slapen. Maar dat er verdere gesprekken zullen volgen is ook duidelijk. Ik wil wel eens weten hoe het kan dat we ons zo hebben laten wegspelen.”

21 reacties op “Mario Been: ‘moet ik weg?’

 1. Mark

  Been moet blijven. Ja, dit is een heel pijnlijke nederlaag, maar met elk jaar een andere trainer kun je niet veel verwachten. Mario Been is een echte feyenoorder. Als het tij niet kan keren….. Geduld het team heeft veel talent en wordt kampioen van nederland in 2012.

    /   Beantwoorden  / 
 2. jopiepopie

  eerlijk gezegt denk ik dat het nog heel lang gaat duren voordat wij weer eens kampioen worden! Dat geeft ook helemaal niet, eerst maar weer eens structureel tot de top 5 behoren.
  Wij moeten onszelf eens niet zo groot neerzetten en het met mindere spelers doen die gewoon 1 ding goed kunen. dus of een man stoppen of een bal de goal in rossen! Zelf den haag heeft een monster van een spits maar hij schiet ze er constant in! Spelers houden en een paar mindere spelers die groeien en sterker worden in de kuip!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tommy Pluskutt

   whaahah ga je schoen maar vastzetten, ik denk het niet

     /   Beantwoorden  / 
 3. Been

  Natuurlijk moet M Been weg.

  Een trainer moet een team kunnen laten groeien.
  Dit kan hij bij Feyenoord op dit moment niet.

  Zijn prestaties zijn slecht ik hoop dat hij dit inziet en vertrekt.

  Dat hij zijn hart bij Feyenoord ligt heeft er geen fuck mee te maken hij presteert slecht dus doei Mario.

    /   Beantwoorden  / 
 4. JB

  Been moet weg. Ik heb niks tegen Been en hij zal altijd een feyenoorder blijven, maar op het moment werkt het niet met hem en het team. Dat is niet helemaal zijn schuld, maar ook hij moet verantwoorderlijkheid eisen.

  Weer krijgen we een rode kaart en weer laat de verdediging ons zitten. Ik zei het al vanaf het begin van het seizoen, we hebben een goede verdediger nodig. Bahia vind ik zeer slecht dit seizoen.

  Naast een verdediger hebben we ook een nieuwe keeper nodig. Eentje die wel kan keepen en niet altijd geblesseerd is. Darley mag dan wel een talent zijn, hij is altijd geblesseerd. Daarnaast vind ik Mulder helemaal niks en van Dijk is oud en die kapt er waarschijnlijk mee volgend seizoen.

  Als keeper zou ik Ochoa aanraaden, of Enyeama. Tuurlijk, we hebben geen geld en dus zullen beiden spelers niet kunnen komen, maar misschien als de Feyenoords deal waar de geruchten over gaan, brengt dat wat geld met zich mee.

  Er is natuurlijk ook het verhaal dat Bellamy zei naar Feyenoord te willen komen, wat ook zeker iets is wat we moeten aanpakken en alle mogelijke opties moeten onderzoeken.
  Ja, hij is oud en ja, hij is blessure gevoelig, maar hij is een sterke hardwerkende speler waarvan we bij feyenoord zot op zijn, met Feyenoord helden zoals Kuyt, Bosvelt, de Wolf enzovoorts.

  We hebben te veel middenvelders met Fer, Wijnaldum, Bruins, Bizeswar en ga zo maar door. Misschien een paar verkopen om geld te creeeren en ook meer plaats. Het heeft geen nut om 10 middenvelders te hebben als je er met 4 speelt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Die rode kaart (2e geel) sloeg toch nergens op!? Jullie zitten op zo’n moment in de hoek waar de klappen vallen…. En de Basje hielp jullie aardig op weg

     /   Beantwoorden  / 
 5. feyenoordria

  Nou jongens zo kan hij wel weer.
  Het heeft geen nut om Mario weg te sturen hij kan er niets aan doen dat er geen geld is om aankopen te doen en feyenoord er zo slecht voor staat hij wil ook anders geloof dat maar van mij.
  Als je de persconferentie gehoord heb van Leo Beenhakker kan ik er helmaal mee eens zijn.
  GEEN GELD GEEN AANKOPEN EN BEZUINIGINGEN DUS ROEIEN MET DE RIEMEN DIE JE HEB.

    /   Beantwoorden  / 
 6. gerrit

  we komen er ijzersterk onder vandaan geloof me het komt weer goed feyenoorder ben je niet voor de lol je bent er mee geboren en ik hoor wel eens volgend seizoen koop ik geen seizoenkaart meer en dan zie je ze gewoon weer zitten wij zijn feyenoord

    /   Beantwoorden  / 
 7. trudy

  Mario Been moet gewoon blijven. Niet mee gaan doen in dat trainer opofferen. gewoon diep verdrietig zijn en weer opstaan.. daar ben je Feyenoorder voor en geen cluppie uit arnhem.
  We komen er wel weer bovenop.. misschien komt nu onze mentaliteit weer naar boven.. we zullen &%$$ß wat laten zien en we kunnen het.. dat missen we nu als team.. schreeuwen.. HEEEEEEEE WIJ ZIJN FEYENOORD:: EN WE KOMEN ER WEER AAN:::VECHTEND VOETBALLEN::

    /   Beantwoorden  / 
 8. Ron

  Been toevallig gezien in de rust van Excelsior Ajax.. Werd hem gevraagd wat hij van die 2-0 vond… Heeeeel leuk!!! was zijn reactie…

    /   Beantwoorden  / 
 9. joop

  de kromme erbij halen, slimme zet !!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Dinesh

  Nu na de wedstrijd tegen de Graafschap denk ik dat Been moet stoppen. Er moet een frissen wind komen sinds Been er is gaat het alleen maar slechter dit moeten we erkennen. Deze groep heeft het de afgelopen jaren beter gedaan. Been moet nu weg en als het om geld gaat moet je keuzes maken.Het beleid bij Feyenoord klopt gewoon niet er worden gelden aangetrokken, maar zie geen verbetering. Ze moeten erkennen dat ze hebben gefaalt ipv elke keer maar de schuld bij een ander o het geld ner te leggen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Ik denk dat Been morgen opstapt…. Jullie?

     /   Beantwoorden  / 
   1. gerrit

    moet gewoon blijven rustig blijven en geen gekke dingen gaan doen werkt ook niet seizoen is al verloren zien dat we erin blijven dat is nu effe belangrijk europees voetbal is te ver weg voor ons en er achter blijven staan wat er ook nog gaat gebeuren want de gifbeker is nog niet leeg

      /   Beantwoorden  / 
 11. Mr Cohiba

  Het is wel eens vermoeiend te zien hoe Bruins de hand boven het hoofd gehouden wordt. Jhon van de Burgerking is natuurlijk een trieste aankoop, afgetest door Cambuur!
  Je kan alleen nog bidden en smeken dat ze er in blijven…
  NEC is geen Feyenoord…Maar laat ze er toch in godsnaam in blijven… Het kan echt misgaan. Ze moeten 1 op 1 draaien gemiddeld en daar staan ze precies op. Het verleden leerde dat je 34 punten moet halen om er in te blijven….
  Het zelfvertrouwen is, na de trieste verdedigende pot tegen de joden, die zelf vanmiddag 3-0 verliezen van Utrecht en het verlies tegen de Graafschap, weer op het nulpunt natuurlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 12. joop

  Degraderen gaat niet gebeuren, pakken echt wel punten tegen de laag geklasseerde clubs, twente, groningen kunnen we schudden ben ik bang voor. Maar dit is zwaar hopeloos, ze zijn te jong denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Marco

  Jongens, de keiharde realiteit is……BEEN moet weg. We hebben nu lang genoeg afgewacht en Mario geloofd. Willem moet komen en de tallentjes eens ff op hun plaats gaan zetten letterlijk en figuurlijk. Dus Been bedankt

    /   Beantwoorden  / 
 14. AFCA MALUKU

  De supporters van Ajax Amsterdam steunen Mario Been unaniem…. LAAT HEM HET KARWEI AFMAKEN EN FEIJENOOIT ROTTEDOM LEIDEN NAAR EEN COMPETITIE WAAR DE ASPIRATIES OP DE LANDSTITEL INDERDAAD BINNEN 5 JAAR GEREALISEERD KUNNEN WORDEN: LANG LEVE DE JUPILER LEAGUE, LANG LEVE MARIO BEEN!!!!!!!!

  AFCA 4EVER….

    /   Beantwoorden  / 
  1. gerrit

   hey afca gestoorde wanneer gaan jullie weer rennen vergeet je hamer niet mee te nemen he ben je nog vergeten toen je vorige week in de kleuterklas hammertje tik ging spelen ga jij nu maar es kijken hoe je boer zoekt boer kunt kijken sukkeltje

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Ezeltje prik is meer van toepassing, en haal zeker dat MALUKU weg want dat heeft NIETS met voetbal te maken !!!!!

      /   Beantwoorden  / 
 15. G.Verhagen-Rutten

  Mario, wij wensen je als NEC-aanhang veel succes, weet je nog bij NEC klom je ook van onderaf ergens in januari tot de bovenste regionen door. vertrouw er op.
  Nog altijd jammer dat je bij ons weg bentg.
  groeten
  Jos en truus Verhagen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.