Het grote Kameraadjes-Sinterklaasfeest bij Feyenoord

Het zijn spannende dagen, niet alleen voor Feyenoord, maar ook voor alle jeugdige Feyenoordsupportertjes: Sinterklaas is immers in het land! Kameraadjes die een plaats voor het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest op zaterdag 27 november 2010 hebben gereserveerd, krijgen hun kaarten eind deze week opgestuurd. Kameraadjes die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat via deze pagina alsnog doen. Op die pagina is ook de Sinterklaas-kleurplaat te downloaden. Het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest wordt op zaterdag 27 november gevierd in het Topsportcentrum naast De Kuip. Uiteraard zal Sinterklaas zelf een bezoek brengen en Zirkus Zirkus, Bob de Bouwer en Wendy maken samen met presentatrice Vivienne van den Assem het feest compleet.

Trouwens: als je in de buurt van Rotterdam woont, kun je vanmiddag nog snel zorgen dat je bij De Kuip komt, om daar Coentje te ontmoeten en met korting een Feyenoordshirt te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.