Pijnlijk Feyenoord…, maar mooie herinneringen!

Oei… Mijn naamgenoot (en nee, ik heet geen Peenvogel) slaat de spijker volledig op de kop met het volgende stukje op zijn blog:

Europacup en europoort
Mar 16th, 2011 by Jeroen
Het is me zowaar gelukt om een hele wedstrijd op televisie te bekijken  zonder dat Feyenoord speelde. En in deze lente-maanden met spannend knock-out voetbal mijmer ik nog wel eens over dezelfde periode in 2002. Het regelen van zo goedkoop mogelijke vliegtickets naar Glasgow. De vreugde na de late gelijkmaker van Pi-Air tegen PSV en het vooruitzicht van een halve finale in Milaan. Het lijkt alweer zo lang geleden. Maar in datzelfde seizoen speelde Feyenoord zowel tegen Bayern Munchen als tegen Internazionale. Clubs die elkaar gisteren bestreden op het hoogste podium voor clubvoetbal.
Andere halve finalist Manchester United troffen we in seizoen ’97-’98 (dat weet Dennis Irwin nog wel) en die schakelden Olympique Marseille uit (troffen wij in seizoen ’99-’00) Schalke’04 ging in het UEFA-Cup in toernooi in 2004 met 2-1 onderuit in De Kuip. Chelsea zal de halve finale ook wel bereiken en zij waren onze tegenstander in 2000. Tegen Real Madrid mocht Feyenoord aantreden na het winnen van de UEFA-Cup.
En wij? Wij mogen nog hopen op een play-off plaats voor de Europaleague. Where did it go wrong? Maar ik hoop wel van harte dat we het halen. Europese reisjes zijn de krenten in de pap.

2 reacties op “Pijnlijk Feyenoord…, maar mooie herinneringen!

 1. eef

  Dan hoop ik dat de gestoorde fan, achter slot en grendel zit.
  Anders loopt dit vreselijk uit de hand.

    /   Beantwoorden  / 
 2. henny

  Welke gestoorde fan?? bedoel je de Franse gendarmerie met die gestoorde fan?? Wie er bij waren weten wie de rellen veroorzaakte…. de holmaatjes van Platini uit het Franse Nancy.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.