Unieke actie: Bied voor het goede doel mee op de wedstrijdmascotte van Feyenoord – ajax!

De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) steunt de actie ‘Sint voor elk kind’ www.sintvoorelkkind.com. Deze actie is bedoeld om kinderen die in opvangtehuizen en onder de armoedegrens leven ook een onvergetelijke Sinterklaas te bieden. Om de actie financieel te steunen organiseert de FSV, in samenwerking met Feyenoord, eenmalig een unieke wedstrijdmascotte veiling voor dé wedstrijd van het jaar: Feyenoord – ajax op 8 november (aftrap: 14.30 uur). Ouders, grootouders, familieleden etc. die hun (klein-)zoon/dochter of een ander kind graag als wedstrijdmascotte willen zien in De Kuip, kunnen tot maandag 2 november een bieding doen via www.010veilingen.nl.

Degene met het hoogste bod wint deze onvergetelijke dag als wedstrijdmascotte. Het bedrag komt in zijn geheel ten goede aan de actie ‘Sint voor elk Kind’.

Belangrijke voorwaarden
Alleen kinderen van 6 tot 14 jaar die lid zijn van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, komen in aanmerking als wedstrijdmascotte. Is je (klein-)zoon/dochter etc. geen Kameraadje? Meld hem/haar dan nu aan via www.kameraadjes.nl en bied mee!  De wedstrijdmascotte krijgt een tenue, wacht de spelers op bij de kleedkamer om hen succes te wensen, gaat door de spelerstunnel het veld op om met de reservespelers een balletje te trappen, gaat met zijn/haar favoriete speler op de foto en loopt aan de hand van de scheidsrechter net voor aanvang van de wedstrijd met de wedstrijdbal in zijn/haar handen het veld op! Om deze dag nooit meer te vergeten, krijgt de wedstrijdmascotte een unieke fotoreportage op CD.

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging (FSV).

Ga naar www.010veilingen.nl en bied mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.