Mij onbekende oud-Feyenoorder op proef bij Manchester United (?!)

Liandro Martis… niet echt een naam die veel Feyenoorders bekend zal voorkomen. Toch is ook dit een exponent uit de Feyenoord-jeugd. En mogelijk één waar we nog veel van gaan horen. Manchester United heeft het twintigjarige talent op proef genomen. Martis liep de laatste maanden stage bij Tranmere Rovers en Oldham Athletic. Bij laatstgenoemde club maakte hij veel indruk tijdens de voorbereiding en daar kreeg ook de scouting van Manchester United lucht van. Martis heeft zich maandag aangesloten bij de beloften van Manchester United, die net als onder meer Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney en Daley Blind trainen op Carrington.

Dat de Curacaoenaar er goed op staat in Engeland is een understatement, want ook Leicester City zou interesse hebben. Sterker nog, de Premier League-kampioen heeft Martins naar verluidt een aanbieding gedaan. Hij liep één dag stage bij The Foxes. “Ik weet nog niet wat ik ga doen”, wordt Martis geciteerd door Manchester Evening News. Martis is van nature een aanvaller, die het best uit de voeten kan als linksbuiten. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, kreeg geen contract en speelde in het seizoen 2014/2015 bij Jong Willem II. Verder is hij meervoudig international van Curaçao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.