Geen FOX te zien bij KPN? Groningen-Feyenoord in het gedrang?

Oh jee… dit kon wel eens slecht nieuws zijn voor Feyenoorders die zondag hopen onze club te volgen op tv… FOX Sports is vanaf zaterdag 18.00 uur niet meer beschikbaar voor televisie-abonnees van KPN. Dat meldt onder meer de NOS. De sportzender verbiedt het telecombedrijf vanaf die tijd de programma’s nog door te geven, liet FOX vrijdagavond weten na afloop van een gesprek met KPN.

Zo’n 200.000 van de 2,2 miljoen KPN-klanten hebben een abonnement op FOX, weet het Algemeen Dagblad. FOX is overigens wel zo coulant om KPN toe te staan dat de seizoensouverture mag worden uitgezonden. Om 20.00 uur beginnen PEC Zwolle en NEC aan het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.