Feyenoord: benefietwedstrijd voor het goede doel tegen FC Emmen

Feyenoord start het nieuwe kalenderjaar op zondag 4 januari met een benefietwedstrijd in De Kuip tegen FC Emmen. De opbrengst van deze wedstrijd komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation, het goede doel van Feyenoord. Kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord tegen FC Emmen zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop. Alle kaarten voor dit duel kosten slechts € 7,50 per stuk en de opbrengst gaat volledig naar de Feyenoord Foundation. Kortom: een schitterende manier om het nieuwe jaar goed te beginnen, terwijl een kaartje voor dit duel natuurlijk ook een ideaal cadeau is voor Sinterklaas en/of kerst! Kom dus naar Feyenoord tegen FC Emmen op zondag 4 januari (aftrap: 14.30) in De Kuip en steun de Feyenoord Foundation!

Via de Feyenoord Foundation worden projecten en activiteiten gefinancierd, waarmee Feyenoord de (Rotterdamse) samenleving van positieve impulsen voorziet. De focus ligt op de jeugd, waarbij sport, gezondheid en talentontwikkeling de belangrijkste ingrediënten vormen. (Jonge) supporters wordt een steun in de rug gegeven bij een terugkeer naar school of het vinden van geschikt werk. Ook de invulling van bijzondere wensen van zieke Feyenoord-supporters wordt via de Feyenoord Foundation mogelijk gemaakt.

Feyenoord organiseerde aan het begin van dit kalenderjaar ook al een benefietwedstrijd, die destijds de aftrap vormde van het jubileumjaar van Daniel den Hoed. Met dat duel werd ruim € 106.000 euro opgehaald voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.