Feyenoord – Valencia: …dat viel niet eens tegen!

Goed, het blijft een vriendschappelijke wedstrijd en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij betekent dat toch echt dat ik het automatisch een stuk minder spannend / boeiend vind dan een wedstrijd in de Eredivisie, de beker of Europees verband.

Maar goed, dan zijn er natuurlijk nog vriendschappelijke wedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden… En in die categorie viel die pot van gisteren me eigenlijk best mee. Het resultaat was beter dan vorig seizoen (Southampton en Olympiakos) en ook het spel was bij vlagen best aardig. Een mooie goal voor de nieuwe spits, een paar keurige aanvallen met Kuyt in de kaatsende rol en Vilhena en El Ahmadi die knokten om elke bal. Laten we hopen dat we dit een vervolg kunnen geven als het er volgende week tegen PSV wél om gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.