Naar een Feyenoord-training? Let op!

De eerste selectie van Feyenoord werkt deze week vier groepstrainingen af in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van aanstaande zondag. Twee van de trainingen zijn vrij toegankelijk voor publiek. De sessie van dinsdag (11:00 uur) en woensdag (10:30 uur) op Varkenoord zijn allebei openbaar (aanvangstijden onder voorbehoud). De training van vrijdag en de afsluitende training op zaterdag zijn besloten. De spelers hebben maandag (vandaag) en donderdag een rustdag. De wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal wordt aanstaande zondag om 18:00 uur gespeeld in de amsterdam arena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.