Problemen met site van de Feyenoord Supportersvereniging

Het zal mensen die regelmatig op de site van de Feyenoord Supporters Vereniging komen misschien al zijn opgevallen: er waren wat problemen met de site. Voor alle bezoekers van deze website was het de laatste week een gemis. Van sommige bezoekers kreeg de FSV vragen over waar het laatste nieuws toch was: Dat ontbrak in grote mate. De laatste week en tenminste aankomende week zal de nieuwsvoorziening op deze website aan de minimale kant zijn. Vakanties en de nieuwe website zorgt ervoor dat slechts een (te) klein gedeelte van de webredactie opgeleid is om met de nieuwe systemen te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.