Feyenoord heeft Stefan Berghuis binnen

Het was de afgelopen weken een paar keer wel-niet-wel-niet-wel, maar inmiddels is het dus duidelijk dat Stefan Berghuis inderdaad een jaar op huurbasis overkomt van het Engelse Watford. De lach was bij de officiële contractondertekening niet van het gezicht van Berghuis af te krijgen. ‘Ik wilde heel graag naar Feyenoord en ben heel blij dat ik hier ben,’ verklaarde de drievoudig international. ‘Feyenoord is al langere tijd geïnteresseerd in mij, maar ik wilde in de voorbereiding voor mijn kans gaan bij Watford. Daar had ik weinig uitzicht op speelminuten op mijn favoriete positie. Hier is dat perspectief er wel.’

Voor de drievoudig international, die aan het einde van vorig seizoen debuteerde in Oranje, is de overgang naar Feyenoord een weloverwogen keuze. ‘Feyenoord is in wedstrijden vaak beter dan de tegenstander. Die speelstijl past bij mij en ik hoop dat ik mijn creativiteit iets kan toevoegen aan het spel van de ploeg. Over de sfeer in De Kuip hoeven we het niet eens te hebben. Iedereen weet hoe fantastisch die is.’ Omdat de selectie dinsdag vrij is, sluit Berghuis woensdag aan bij de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. ‘Ik heb de hele voorbereiding tot nu toe meegedraaid bij Watford, dus ik ben fit. Ik heb veel zin om aan te sluiten bij deze ploeg. Ik heb er een heel goed gevoel over en kan niet wachten om te beginnen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.