Voetbalzone-bezoekers zien Feyenoord niet als titelkandidaat

Ondanks de nederlaag van zondag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal hopen veel Feyenoordsupporters toch dat ons cluppie aan het eind van dit seizoen wel een andere schaal kan bijzetten op de erelijst. De bezoekers van voetbalsite Voetbalzone hebben echter niet veel vertrouwen in onze titelkansen…  De afgelopen dagen kon er op die site gestemd worden op de poll Zie jij Feyenoord komend seizoen als een serieuze titelkandidaat? Van de bijna 20.000 respondenten stemde 64 procent op ‘nee’. De minderheid denkt dus dat Feyenoord wel een serieuze kans maakt op de eerste titel sinds 1999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.