Biseswar weer “gewoon’ op tribune tegen FC Twente

Slecht nieuws voor Diego Biseswar… De aanvaller is door Mario Been weer niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Been doet dus ook tegen FC Twente geen beroep op Biseswar die donderdag terugkeerde na anderhalve week onder bij Jong Oranje te zijn geweest. “Dat ik Biseswar niet opneem in mijn selectie, heeft niets met de persoon te maken,” zegt Been. ,,Wel met de manier waarop hij voetbal beleeft. Ik heb bijvoorbeeld al vier dagen wedstrijdbeelden van hem klaar staan, maar ik heb hem nog niet gezien om ze te komen bekijken. Biseswar is een speler die het verschil kan maken, maar wel in het laatste gedeelte van het veld. Niet op onze eigen helft. Dat wil ik hem duidelijk maken. Als hij dat op pakt, kan het nog een goede speler worden ook.”

Eén reactie op “Biseswar weer “gewoon’ op tribune tegen FC Twente

  1. feyenoordria

    Mario zet je trots is opzij en laat die jongen spelen we hebben hem veel te hard nodig ook Karim.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.