Luis Suárez van FC Groningen wil naar Nederlandse topclub

Hmmm: het onderstaande bericht las ik net in het Forum op de site van Lunatic News. Het schijnt dat FC Groningen-speler Luis Suárez tegen RTV Noord heeft gezegd dat hij in de toekomst graag bij een Nederlandse topclub te willen spelen. "Spelen voor PSV, ajax of Feyenoord lijkt mij geweldig", liet de jonge Uruguayaan weten. Wat mij betreft mag hij best voor ons kiezen. Heb hem een paar keer mooie dingen zien doen. Volgens mij heeft 'ie ook al een paar keer belangrijke goals gescoord vlak voor tijd, en zo iemand kun je er maar beter bij hebben…

 

Suárez, die deze zomer overkwam uit zijn vaderland, is één van de revelaties van de Eredivisie. Hij kwam dit seizoen al zevenmaal tot scoren. Dat hij juist bij FC Groningen onderdak kon krijgen vindt hij dan ook fantastisch. "Als je in Europa speelt ben je meteen een stapje dichterbij het nationale team." Overigens is het nog maar de vraag of Suárez zijn loopbaan in Nederland zal voortzetten. Zo zou het Duitse Werder Bremen al belangstelling hebben getoond, een concreet bod bleef tot dusver uit, aldus voetbalprimeur.nl.

13 reacties op “Luis Suárez van FC Groningen wil naar Nederlandse topclub

  1. @

    Een speler die ook spelen voor 020 en de P$V geweldig vind is helaas niet welkom in de Kuip. Dag, dag, zwaai, zwaai, tot nooit!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lee

    nou das onzin wat je zegt charisteas is nu ook opeens feyenoorder terwijl hij 020 een mooie club vond snap ik dus ook helemaal niet van jullie trouwe supporters maar suarez
    lijkt me juist een speler voor feyenoord hij scoort makkelijk nou dat kunnen jullie nu juist gebruiken(het is maar een tip)

      /   Beantwoorden  / 
  3. @

    Lee jij komt hier niet zo vaak hé? Ik heb al meerdere keren verteld, dat harryneus voor mij geen Feyenoorder is, geen speler van mijn club, ojox was zijn cloeb en voor mij blijft dat zo.

    En met mij zijn er nog vele vele supporters die hem niet accepteren. Ik juich nogsteeds niet bij een goal van hem, omdat ik dat niet vind kunnen, andere mensen juichen wel, juichen voor Feyenoord… maar geloof mij, harry is niet geaccepteerd in de Kuip, hij wordt enkelt getollereerd!

      /   Beantwoorden  / 
  4. con49

    Juist, hij wordt stilzwijgend geaccepteerd als Feyenoorder, maar zal dat nooit worden. Eens een neus, altijd een neus. Als hij scoort juich ik voor de club, niet voor hem. Alhoewel ik het leuk vond, dat juist hij scoorde tegen 020.

      /   Beantwoorden  / 
  5. leonnetje

    charisteas blijft inderdaad een neus. ik juich ook meer voor de club als voor hem. maar vind wel dat hij kei en hei hard werkt voor onze club. natuurlijk hij kwam bij 020 vandaan, en dat zullen we in de kuip nooit vergeten, maar ik vind het wel iemand die bij onze club past. nogmaals, is jammer van zijn verleden….

    en wat betreft suárez, ik vind dat het vreemd als je zegt dat een topclub genoeg is, ik bedoel, als hij net zo lief naar 020 of p$v wil, is hij bij voorbaad al niet geliefd in de kuip denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Fe(rr)y

    Leuk bericht, maar sinds wanneer kan Feyenoord talentvolle spelers kopen die nog nog een contract van 4,5 jaar hebben?

    Het bestuur komt vast weer met een of andere transfervrije speler van Roda of Twente aanzetten.

      /   Beantwoorden  / 
  7. redactie

    hoe zit het eigenlijk met die N’Kufo? Die werd de afgelopen jaren ook nog wel eens gelinkt aan Feyenoord… Inmiddels alweer een tijdje niets gehoord op dat gebied.

      /   Beantwoorden  / 
  8. con49

    Een transfervrije speler van Heracles of Willem II, lijkt me ook wel wat. En dan moeten ze nog een jaar of 35 zijn, dan passen ze mooi in het rijtje van kneuzen die Feyenoord de laatste tijd gekocht heeft [ of niet gekocht ].

      /   Beantwoorden  / 
  9. @

    Yup, we zijn bijna 100jaar, dus dan moeten de kolka’s, de leonard’s en de harry’s weer uit alle hoeken en gaten komen om onze club naar de afgrond te sturen natuurlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  10. con49

    Waren ze maar onder die steen, waar ze onderuit gekomen zijn, blijven zitten. Ja jongens we worden oud! 100 jaar!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Fc Groningen fan

    egt nietfeyenoord moet maar zorgen dat ze betere spelers krijgen. Ze blijven van Suarez af. Hij zit goed bij groningen en feyenoord is en club waar hij geen ruimte heeft om zich te verplaatsen. dus laa maar lkkr bij fc groningen voetballen.

    PS:Wij gaan Europa in Feyenoord Niet!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  12. @

    Nouw leuk hoor jullie gaan Europa in voor 1 ronde, harstikke leuk. Veel plezier die ene wedstrijd. Want dan hebben we volgend jaar tenminste weer lekker 4 UC tickets. Veel beter als kleine shitclubs als groningen, twente en az europees spelen. (az speelt wel aardig) Kwa uitstraling is het natuurlijk een schande dat zulke clubs met 4 tribunes europees halen. Hoezo mickeymouse competitie pff

      /   Beantwoorden  / 
  13. Stecknase

    Als echte objectieve fan lees ik hier steeds reacties van mensen die het beste voor zichzelf willen. Geen spelers uit 020 en meer van dei onzin. Zijn we ene JC vergeten? En een Wim J? Deze mensen hebben volgens mij wel iets voor de club betekent. Geef de neus vertrouwen en hij maakt er 20 in een seizoen. Het gaat er ook om welke spelers hij om zich heen heeft staan. Geen bruikbare ballen > geen goals. Da’s logisch hè!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.