Feyenoordsupporters opgelet:

Nog niet ingeschreven voor ‘Professor Feyenoord’? Dan moet je nu wel en beetje op gaan schieten, maar het is nog mogelijk, las ik net op de site van de Supportersvereniging:De Feyenoord Supportersvereniging organiseert voor de zesde keer Professor Feyenoord. Vrijdag 26 november a.s. is de kantine op Varkenoord voor het eerst de plek des oordeels. 100 kandidaten (50 teams) kunnen deelnemen. U kunt zich hiervoor nog inschrijven.

Indien u als team wilt deelnemen stuur dan een e-mail met volledige gegevens van u en uw medespeler naar [email protected] o.v.v. prof.F. Alleen inschrijven kan natuurlijk ook, een medespeler wordt door ons gezocht en aan u gekoppeld. Hiervoor kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Van de vijftig teams plaatsen vijftien teams zich na de voorronde voor de finale. Daarin spelen de dertig deelnemers individueel verder.

Kees van Gent, uitgerekend een van de jongste deelnemers, ging vorig jaar met de eer strijken. De Numansdorper was veruit de sterkste in de finale. Van Gent deed voor de vijfde achtereenvolgende keer mee aan de door de Feyenoord Supportersvereniging georganiseerde kennisquiz. De laatste vier edities bereikte hij de finale, alleen tijdens zijn debuut kwam hij niet door de voorronde. Of Kees zich dit jaar opnieuw mag laten tronen over de troon overgeeft, dat zien we aan het eind van de avond.

Toeschouwers van de quiz zijn natuurlijk ook de 26ste van harte welkom op Varkenoord.

PS: Kandidaten van vorig jaar zijn door ons persoonlijk aangeschreven. Toch niets ontvangen? Neemt u dan maandag telefonisch contact met ons op. (010-4325126)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.